Menu
EUR
Monge proefpakket nu met 50% korting! Gebruik kortingscode: PROEFPAKKET en bestel nu! Alleen voor nieuwe klanten, maximaal 1 pakket per klant
Monge wint de Kwaliteitsprijs. Omdat liefde je altijd beloont.

Monge wint de Kwaliteitsprijs. Omdat liefde je altijd beloont.

We hebben de Quality Award gewonnen voor drie productlijnen: Monge Natural Superpremium voor honden en katten (zowel droog als nat) en Monge Gift.

De Quality Award is geen onderscheiding zoals de andere: het is de enige in Italië die een real-life test op consumentenproducten uitvoert, waarbij een grote steekproef van consumenten met intensief gebruik wordt geïnterviewd in een directe evaluatie-ervaring.

Wat hier dus triomfeert, is alleen maar kwaliteit. Rigoureus geëvalueerd, in al zijn prestaties, door onafhankelijke laboratoria op het hele Italiaanse grondgebied.

Wij zijn er dan ook trots op dat we drie awards terug hebben gebracht aan de Quality Award: Monge Natural Superpremium voor honden en katten (zowel droog als nat) en Monge Gift.

Voor ons is het een erkenning die goud waard is. Omdat het rechtstreeks afkomstig is van degenen die ons elke dag testen.

En het laat ons eens te meer zien dat als je je hart in wat je doet, je beloond wordt.

Monge 

Tags

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €59,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »