Menu
EUR
Monge proefpakket nu met 50% korting! Gebruik kortingscode: PROEFPAKKET en bestel nu! Alleen voor nieuwe klanten, maximaal 1 pakket per klant
Driften en verlangens bij honden

Driften en verlangens bij honden

Hebben honden verlangens? Natuurlijk! We moeten goed begrijpen wat deze verlangens zijn bij honden. Dit doen we door te kijken naar wat hen motiveert. Of beter gezegd, door te kijken naar de driften die zich vertalen in acties. Denk hierbij aan acties zoals achtervolgen, verkennen en concurreren met andere honden.

Een hond houdt bijvoorbeeld ervan om samen te werken. Het zijn loyale trouwe dieren die graag met andere samenwerken. Wanneer u samen met uw hond een activiteit uitvoert, ziet uw hond zijn grootste verlangen uitkomen.

Wat motiveert zijn dus "driften om te handelen". Deze driften kenmerken een soort of ras en zorgen ervoor dat het dier graag de betreffende activiteit uitvoert. Probeer dus om de verlangens en driften van uw hond tegenmoet te komen en uit te laten komen door activiteiten, zoals spelen bijvoorbeeld. Uw hond zal hierdoor een voldaan gevoel krijgen. Uw hond zal plezier van betrokkenheid en vreugde ervaren. Dat is toch wat u wilt voor uw favoriete viervoeter?

Nog een belangrijkere reden om de verlangens van uw hond te vervullen is rust. Vervulling van een drang kalmeert de hond en werkt ontspannend. Onrust en verveling worden weggenomen, en dat zijn de grootste redenen voor gedragsproblemen. Ga dus gezellig samen met uw hond een activiteit doen als u merkt dat uw hond driften of verlangens ervaart. Zo wordt u beiden gelukkiger!

Tags

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €59,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »