Menu
EUR
Monge proefpakket nu met 50% korting! Gebruik kortingscode: PROEFPAKKET en bestel nu! Alleen voor nieuwe klanten, maximaal 1 pakket per klant
Huisdier dierenartsen zorg donatiebank: veterinaire zorg voor hen die het zich niet kunnen veroorloven

Huisdier dierenartsen zorg donatiebank: veterinaire zorg voor hen die het zich niet kunnen veroorloven

De "Banca delle Visite PET" veterinaire zorg donatiebank voor huisdieren is een solidariteitsgericht banksysteem dat veterinaire diensten doneert aan huisdieren in nood en eigenaren helpt die niet in staat zijn om voor hun dier te zorgen in tijden van persoonlijke en/of financiële moeilijkheden. Onderzoeken en testen zijn essentieel voor de gezondheid van een dier met vreemde symptomen. Door in een vroeg stadium erachter te komen wat er moet gebeuren, voorkomen we dat de symptomen zich verergeren. Ook is het belangrijk om verwaarloosde dieren op te vangen, bij Monge vinden we dat ieder dier hulp verdient.

We leven in een wereld waarin onze viervoetige vrienden steeds meer een integraal onderdeel van het gezin zijn en een belangrijke rol spelen in ons emotionele en relationele welzijn.

 

Ons doel is om degenen te helpen die een dier hebben, maar niet in staat zijn om de nodige zorg te garanderen. Monge is trots om dit belangrijke initiatief te sponsoren.

Tags

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €59,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »