Menu
EUR
Monge proefpakket nu met 50% korting! Gebruik kortingscode: PROEFPAKKET en bestel nu! Alleen voor nieuwe klanten, maximaal 1 pakket per klant
Meyer Children's Hospital Foundation: wij ondersteunen dierentherapie

Meyer Children's Hospital Foundation: wij ondersteunen dierentherapie

Monge gelooft sterk in het ondersteunen van Italiaanse gezinnen die van dieren houden.

Deze reden, samen met de waarden die ons bedrijf ondersteunen, ligt ten grondslag aan onze beslissing om een initiatief van de Meyer Foundation te ondersteunen dat kinderen helpt in het Kinderziekenhuis van Florence. Het personeel van Meyer maakt gebruik van dierentherapie en de speelse tederheid van een dier om de kleine patiënten zich 'thuis' te laten voelen. Zoals de Meyer Foundation zelf zegt: "Kinderen zijn geen patiënten; ze zijn altijd, en simpelweg, kinderen - zelfs in het ziekenhuis."

 

Wij willen de Meyer Foundation bedanken voor de mogelijkheid om nog nauwer samen te werken met Italiaanse gezinnen door een initiatief te ondersteunen waarbij de zorg en genegenheid van onze kleine viervoetige vrienden een grote hulp kunnen bieden aan kleine kinderen.

Tags

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €59,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »