Menu
EUR
Monge proefpakket nu met 50% korting! Gebruik kortingscode: PROEFPAKKET en bestel nu! Alleen voor nieuwe klanten, maximaal 1 pakket per klant
Voeding voor onze SAR-helden: UCIS kiest opnieuw voor Monge

Voeding voor onze SAR-helden: UCIS kiest opnieuw voor Monge

Monge's samenwerking met U.C.I.S. (Italiaanse Zoek en Red Honden Eenheid) gaat door. Deze vereniging coördineert en beschermt reddingswerk en -werkers in Italië sinds 1988, waarbij ervoor wordt gezorgd dat SAR-teams altijd direct nationaal kunnen ingrijpen in geval van nood. In meer dan 30 jaar activiteit hebben vrijwilligers en hun honden meer dan 3.000 reddingsoperaties uitgevoerd, waarbij ze hun diensten vrijwillig, kosteloos en met absolute toewijding en professionaliteit aan het publiek aanbieden.

De hondeneenheden van de vereniging zijn momenteel aanwezig in alle Italiaanse regio's, met meer dan 100 goed georganiseerde ondersteuningsgroepen onder een constant trainingsregime. Deze eenheid vertegenwoordigt een enorme en onschatbare bron, waar de vrijgevigheid, toewijding, professionaliteit en inzet van de mens samenkomen met de ongeëvenaarde vaardigheden van onze meest trouwe en behulpzame vriend, de hond. U.C.I.S. zal blijven gebruikmaken van Monge brokken om zijn viervoetige helden te voeden. Door de honden producten te geven die zijn samengesteld met essentiële voedingsstoffen voor hun dagelijks welzijn, zorgen ze ervoor dat de honden gezond opgroeien.

Tags

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 5% korting op je volgende bestelling!
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €59,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »